Even voorstellen…..

Mijn naam is Lianne Scholten ik ben de blije moeder van twee prachtige kinderen. Dertien jaar geleden kwam een heerlijk, eigenwijs, vrolijk en opgewekt meisje ons leven rijker maken. Maar we kregen ook te maken met voedseletiketten, dermasilk, hydrocortisonen, jeuk, pollen, saneren, anafylaxie, eczeem, slapeloze nachten, intoleratie, immuunsysteem, voedselprovocatietesten, school/kinderdagverblijf, corticosteroïdcrèmes……..

Een zoektocht begon……..

Dit blog ben ik begonnen omdat ik wilde delen hoe wij als gezin leven met allergie. School, lekker eten, feestjes, reizen, het gewone gezinsleven maar ook de vele ziekenhuisbezoekjes en de onderzoeken. Met een allergie lopen die dingen soms net even anders.

Op dit blog vind je ook allerlei weetjes en recepten uit de dagelijkse keuken waarvan ik hoop dat je er wat aan hebt. Ik ben geen medicus of arts dus alles wat ik schrijf is persoonlijk en het kan dus goed zijn dat het niet voor iedereen van toepassing is. Voor deskundig advies, ga altijd langs een arts.

Een allergie is heel persoonlijk maar ik hoop dat mijn blog iets toevoegt. Want er is nog zoveel te vertellen en te delen over allergie.

Veel liefs,

Lianne