Pesto: zonder noten en koemelk

Pesto is vaak gemaakt van noten daarom maak ik mijn pesto zelf.  Lekker als dip of als vulling van kip of varkensvlees.

Pesto zonder noten en koemelk.

  • 1/3 bos basilicum
  • 2 tenen knoflook
  • ¼ bos peterselie
  • 30 gram geraspte geitenkaas
  • 4 eetlepels olijfolie
  • zeezout en peper

Hierbij heb je een  hakmolentje nodig.

Stop alle ingrediënten in het hakmolentje, vul peper en zout toe naar smaak. Is de Pesto iets te droog dan kun je er altijd nog iets olijfolie bij doen.

Varieer en voeg er zongedroogde tomaten aan toe. 4 is genoeg.

Lekker als dip, op een broodje of cracker maar ook als vulling in bijvoorbeeld varkensvlees of kip.

IMG_4427

HOME

Let op!

Al onze tips komen vanuit onze eigen opgedane kennis en ervaringen, het kan dus zijn dat ze niet voor iedereen passend zijn. Allergieën zijn per persoon verschillend dus blijf alert.